Honden fotoreportage

Keuze uit:

In een natuurgebied

Op een bloemenlocatie

Werkwijze fotoreportage hond

1. Fotoreportage boeken

Een fotoreportage boeken kan via de contactpagina, mail, Messenger of via WhatsApp.
Alle gegevens staan onder het kopje contact. Vermeld in het bericht zo duidelijk mogelijk wat je wilt (denk alvast aan een locatie bijvoorbeeld), waar je vandaan kom en een foto van je hond. Vind ik altijd wel leuk! Er zijn 3 verschillende pakketen waaruit je kan kiezen. Mocht je de keuze weten welk pakket je wilt hoor ik dit graag, mocht je er niet uitkomen stuur mij een berichtje. Ik help je graag.

2. De fotoreportage voorbereiden en tips

Het is belangrijk dat je je goed voorbereid op de fotoreportage. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

  • Voorbereiden en tips 

Met je hond kan je commando’s oefenen, zoals zit, af, sta en blijf. Mocht dit nog niet helemaal goed gaan, geen probleem! Het belangrijk dat je hond mooi schoon is. Mocht je hond niet los kunnen is dat zeker niet erg. Wel is het dan belangrijk om jouw hondenriem mee te nemen. Het liefst een lange dunne lijn, zodat ik het kan wegwerken. Zelf neem ik ook altijd een honden fotografie lijn mee die we kunnen gebruiken. Dit is een dun lijntje voor om de hals van jouw hond. 

– Maak je zeker geen zorgen als het met het stilstaan, commando’s en etc. niet lukt. Ik heb inmiddels veel ervaring met verschillende soorten honden en paarden. Door mijn ervaring kan ik je zo goed mogelijk begeleiden in het aansturen van jouw hond. 

3. De fotoreportage
  • Natuur actie/portret

Tijdens de fotoreportage zullen we vaak even een stukje moeten lopen naar de locatie. Jouw hond heeft dan even tijd om aan mij te wennen en wij ook aan elkaar. Wij kunnen dan even met elkaar bespreken wat voor foto’s we gaan maken. 

Tijdens de fotoreportage stuur ik (jouw en) je hond goed aan, zodat we het beste uit de fotoreportage kunnen halen. Tijdens de fotoreportage maken we portret foto’s van jouw hond. We kunnen uiteraard ook een aantal mooie foto’s maken waar jullie beide op staan. Daarnaast kunnen we ook actie foto’s maken. Actie foto’s maken zijn niet verplicht, dan maken we juist meer portret foto’s. 

De fotoreportage tijdsduur is onbeperkt, zodat het allemaal rustig zonder stress kan verlopen. 

  • Locatie

Een mooie locatie is mega belangrijk, omdat bijna de hele foto daarvan af hangt. Het is daarom belangrijk dat wij samen omzoek gaan naar een geschikte locatie. Vaak is dat op het strand, bos of op een mooi bloemenveld. Wanneer het mooier weer is en alles gaat bloeien, weet ik vaak wel een paar mooie bloemen locaties waar we heen kunnen. 

4. Het afronden

Na de fotoreportage zal je binnen drie dagen een online uitzoekpagina via de mail ontvangen. Je kan dan op je gemak de foto’s uitzoeken en de uitgekozen foto’s naar mij doorsturen. Als ik jouw uitgekozen foto’s binnen heb, zal ik er mee aan de slag gaan en ontvang je binnen vier weken jouw bewerkte foto’s via de mail. Je ontvangt de foto’s met en zonder logo. De foto’s met logo zijn voor publicaties en de foto’s zonder logo zijn voor bijvoorbeeld afdrukken.

Tarieven

'Medium' meest gekozen

'Luxe' voordeligste optie

Extra informatie:

  • Binnen 72 uur ontvang je jouw persoonlijke digitale uitzoekpagina
  • De bewerkte digitale foto’s ontvang je binnen 4 weken met en zonder logo op hoge resolutie via de mail (Wetransfer)
  • Foto’s nabestellen kan voor €15 per extra foto
  •  Reiskosten:* De prijs is exclusief reiskosten heen en terug. Is de fotoreportage binnen een straal van 25 km gemeten vanaf 1602 CJ Enkhuizen? Dan worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Boven de 50 km wordt per km een bedrag van 0,23 gerekend
  • Bij een reistijd van meer dan 2 uur (heen en terug) zal er €30 euro per uur extra in rekening gebracht worden

Veel gestelde vragen

Mijn hond kan niet los is dat een probleem?

Op veel foto’s heeft de hond een fotografie touwtje om gehad. Dit is een stevig touwtje en wat makkelijk weggewerkt kan worden. Ik neem ze altijd mee naar de fotoreportage, zodat je deze kan gebruiken. Wil je liever je eigen halsband/tuigje en riem gebruiken? Gebruik dan een zo dun mogelijke halsband en riem, zodat ik deze nog kan weg werken. 

Hoelang duurt een fotoreportage?

Er zit op een fotoreportage geen tijdslimiet, maar vaak rond de 45/60 minuten. Het ligt eraan of jouw hond mee werkt, wat voor wensen er zijn, hoelang het lopen is naar de locatie etc.

Wat is een goede locatie?

Een locatie zoeken en bedenken kan soms nog best lastig zijn. Maar daar help ik je graag bij! Vaak geef jij de wensen aan en zoek ik daar een passende locatie bij. Eerst is het handig om te bedenken wat voor soort foto’s je wilt. Wil je foto’s in de natuur of actie foto’s? Dan zal je een mooie ruime omgeving nodig hebben, bijvoorbeeld een mooi natuurgebied of bos. Wil je graag een bloemen locatie? Dan moet je rekening houden dat er vaak alleen in de lente en zomer bloemen bloeien. Kom je er niet uit? Stuur mij dan gerust een berichtje dan zoek ik een aantal voorbeeld locaties voor je uit. 

Wat voor kleding moet ik aan?

Mocht je zelf ook op de foto willen, is het handig om geen drukke of vele printjes in je kleding te hebben. Verder maakt het mij niet uit, trek iets aan waar jij je comfortabel in voelt.

Heb je ook cadeaubonnen?

Ja zeker! Met een cadeaubon kan je iemand een fotoreportage (of een deel van de fotoreportage) cadeau doen. De cadeaubon begint bij een minimale waarde van 15 euro. Je kan mij een berichtje sturen via Whattsapp, Messenger of via de mail mocht je interesse hebben.

Mag ik jouw hond op de gevoelige plaat vast leggen?

Wacht niet langer en boek jouw fotoreportage