Honden studio fotoreportage in Enkhuizen

Keuze uit:

In de studio

Werkwijze fotoreportage studio hondenportretten

1. Fotoreportage boeken

Een fotoreportage boeken kan via de contactpagina, mail, Messenger of via WhatsApp.
Alle gegevens staan onder het kopje contact. Vermeld in het bericht zo duidelijk mogelijk wat je wilt (denk alvast aan een locatie bijvoorbeeld), waar je vandaan kom en een foto van je hond. Vind ik altijd wel leuk! Er zijn 3 verschillende pakketen waaruit je kunt kiezen. Mocht je er niet uit komen, stuur mij dan een berichtje dan help ik je daarbij.

2. De fotoreportage voorbereiden en tips

Het is belangrijk dat je je goed voorbereid op de fotoreportage. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

 • Studio

De studio is in Enkhuizen (in een loods), dus je zal zelf met uw hond(en) naar de studio moeten komen. Om bij mijn studio te komen moet je een trap op met de hond. Alle honden die ik heb gehad hadden er geen problemen mee. 
Mocht het wel zo zijn dat het toch echt niet lukt, krijgt je uiteraard je geld terug en kunnen we eventueel een fotoreportage buiten inplannen. 

Mocht je samen met je hond op de foto willen, zou ik als kleding advies aanraden om niet iets zwarts aan te trekken, omdat dit anders zal verdwijnen in de achtergrond. 

3. De fotoreportage

  Als we in de studio zijn aangekomen kunnen we een kopje koffie en/of thee drinken, zodat je hond aan de studio kan wennen. Wij kunnen dan ook even met elkaar bespreken wat voor foto’s we gaan maken. 

  Ik heb in de studio ook een aantal accessoires waar we gebruik van kunnen maken tijdens de fotoreportage, dus dit hoef je niet zelf te regelen. 

  Je hoeft niks mee te nemen, alleen je hond uiteraard.

  Tijdens de fotoreportage stuur ik (jouw en) je hond goed aan, zodat we het beste uit de fotoreportage kunnen halen. De fotoreportage tijdsduur is onbeperkt, zodat het allemaal rustig zonder stress kan verlopen. 

  4. Het afronden

  Na de fotoreportage zal je binnen drie dagen een online uitzoekpagina via de mail ontvangen. Je kan dan op je gemak de foto’s uitzoeken en de uitgekozen foto’s naar mij doorsturen. Als ik jouw uitgekozen foto’s binnen heb, zal ik er mee aan de slag gaan en ontvang je binnen vier weken jouw bewerkte foto’s via de mail. Je ontvangt de foto’s met en zonder logo. De foto’s met logo zijn voor publicaties en de foto’s zonder logo zijn voor bijvoorbeeld afdrukken.

  Tarieven

  'Medium' meest gekozen

  'Luxe' voordeligste optie

  Extra informatie:

  • Binnen 72 uur ontvang je jouw persoonlijke digitale uitzoekpagina
  • De bewerkte digitale foto’s ontvang je binnen 4 weken met en zonder logo op hoge resolutie via de mail (Wetransfer)
  • Foto’s nabestellen kan voor €15 per extra foto

  Locatie: de studio is op het schepenwijk in Enkhuizen op een bovenverdieping met een trap.

  Veel gestelde vragen

  Hoelang duurt een fotoreportage?

  Er zit op een fotoreportage geen tijdslimiet, maar vaak rond de 45/60 minuten. Het ligt eraan of jouw hond mee werkt, wat voor wensen er zijn, hoelang het lopen is naar de locatie etc.

  Wat voor kleding moet ik aan?

  Mocht je zelf ook op de foto willen, is het handig om geen drukke of vele printjes in je kleding te hebben. Verder maakt het mij niet uit, trek iets aan waar jij je comfortabel in voelt.

  Kan ik ook samen met mijn hond op de foto?

  Zeker, leuk zelfs! Er kunnen maximaal 2 mensen samen met de hond op de foto. Heb je 2 honden? Dan kan er maximaal 1 iemand nog extra op de foto. 

  Heb je ook cadeaubonnen?

  Ja zeker! Met een cadeaubon kan je iemand een fotoreportage (of een deel van de fotoreportage) cadeau doen. De cadeaubon begint bij een minimale waarde van 15 euro. Je kan mij een berichtje sturen via Whattsapp, Messenger of via de mail mocht je interesse hebben.

  Met hoeveel honden mag ik komen?

  Je mag met maximaal 2 grote honden komen. Voor kleine hondjes, zoals pomeriaan, chihuahua, teckel etc is het maximum aantal 3.

  Hoeveel verschillende achtergrond kleuren heb je?

  Ik heb zwart/grijs, beige en rood. Als je kiest voor rood kan ik alle kleuren die je maar wilt erin bewerken op de computer, zoals een blauwe, paars , roze etc. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

   Mag ik jouw hond op de gevoelige plaat vast leggen in de studio? Wacht niet langer en boek jouw fotoreportage