Over mij

Jouw fotografe

Over mij

6Hey! Ik ben Sanne Ramkema, 20 jaar oud en gespecialiseerd in het fotograferen van paarden en honden. Met meer dan 5 jaar ervaring in de wereld van de fotografie, werk ik nu ook aan het uitbreiden van mijn kennis als vormgeefster. Momenteel studeer ik Mediavormgeving, waar ik vaardigheden leer om grafische ontwerpen te maken, zoals logo’s, visitekaartjes en websites.

Huisdieren zijn altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest, en ik ben er mee opgegroeid. Ik heb ook praktijkervaring opgedaan door een aantal jaar stage te lopen in een hondendagopvang, waar ik met honderden verschillende honden en rassen heb mogen werken. Sinds 2019 ben ik betrokken bij een shelter in Roemenië, waar ik met allerlei soorten honden werk en ze ook fotografeer, zelfs de angstige en verlegen honden.

Naast honden hebben we ook altijd paarden gehad, en hoewel ik vroeger af en toe paard reed, heb ik altijd een sterke band gehad met deze majestueuze dieren. Mijn geduld is mijn grootste sterkste punt, en ik geef pas op als we dat perfecte plaatje hebben vastgelegd!

Gezien bij: