Paarden fotoreportage

Keuze uit:

Portret/actie

Rijfoto's

Blackfoto's

Verkoop

Werkwijze fotoreportage paard

1. Fotoreportage boeken

Een fotoreportage boeken kan via de mail, Messenger of via WhatsApp. Alle gegevens staan onder het kopje contact. Vermeld in het bericht zo duidelijk mogelijk wat je wilt. Denk hierbij wat voor soort fotoreportage je wilt (portret/ actie, rijfoto’s of blackshoot; of juist van alles wat, als dat mogelijk is). En denk alvast aan een locatie. Er zijn 3 verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Geef dit ook alvast door, mocht je daarbij hulp nodig hebben stuur mij dan een berichtje. Dan help ik je daarbij.

2. De fotoreportage voorbereiden en tips

Het is belangrijk dat je je goed voorbereid op de fotoreportage. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

Als wij een datum en locatie hebben afgesproken ontvang je een aantal weken voordat de fotoreportage begint een informatie brochure. Hierin staat alle informatie die je moet weten. Waar je bijvoorbeeld moet parkeren, wat je moet mee nemen, leer je mij een beetje kennen etc.

 

3. De fotoreportage

Tijdens de fotoreportage zullen we vaak even een stukje moeten lopen naar de locatie. Jouw paard heeft dan even tijd om aan mij te wennen en wij ook aan elkaar. Wij kunnen dan even met elkaar bespreken wat voor foto’s we gaan maken en leg ik nog wat handige tips uit. 

Tijdens de fotoreportage stuur ik (jouw en) je paard goed aan, zodat we het beste uit de fotoreportage kunnen halen. De fotoreportage tijdsduur is onbeperkt, zodat het allemaal rustig zonder stress kan verlopen. 

4. Het afronden

Na de fotoreportage zal je binnen drie dagen een online uitzoekpagina via de mail ontvangen. Je kan dan op je gemak de foto’s uitzoeken en de uitgekozen foto’s naar mij doorsturen. 

Als ik jouw uitgekozen foto’s binnen heb, zal ik er mee aan de slag gaan en ontvang je binnen vier weken jouw bewerkte foto’s via de mail. Je ontvangt de foto’s met en zonder logo. De foto’s met logo zijn voor publicaties en de foto’s zonder logo zijn voor bijvoorbeeld afdrukken. Bij pakket Medium en Luxe ontvang je binnen 24 uur al 1 á 2 bewerkte foto’s.

Tarieven

'Medium' meest gekozen

'Luxe' voordeligste optie

Extra informatie:

  • Binnen 72 uur ontvang je jouw persoonlijke digitale uitzoekpagina
  • De bewerkte digitale foto’s ontvang je binnen 4 weken met en zonder logo op hoge resolutie via de mail (Wetransfer)
  • Foto’s nabestellen kan voor €15 per extra foto
  •  Reiskosten:* De prijs is exclusief reiskosten heen en terug. Is de fotoreportage binnen een straal van 25 km gemeten vanaf 1602 CJ Enkhuizen? Dan worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Boven de 50 km wordt per km een bedrag van 0,23 gerekend
  • Bij een reistijd van meer dan 2 uur (heen en terug) zal er €30 euro per uur extra in rekening gebracht worden
  • Prijzen zijn iclusief BTW.

Veelgestelde vragen

Mijn paard kan niet los is dat een probleem?

Uiteraard niet. Op bijna alle foto’s hebben de paarden een fotografie touwhalster om gehad. Dit is een speciaal halster voor fotografie, gemaakt van stevig touw en wat makkelijk weggewerkt kan worden. Ik neem ze altijd mee naar de fotoreportage, zodat je deze kan gebruiken. Een mooi en schoon halster of hoofdstel kan ook natuurlijk. Deze kan ik alleen niet wegwerken. 

Hoelang duurt een fotoreportage?

Er zit op een fotoreportage geen tijdslimiet, maar vaak rond de 45/60 minuten. Het ligt eraan of jouw paard mee werkt, wat voor wensen er zijn, hoelang het lopen is naar de locatie etc.

Wat is een goede locatie?

Een locatie zoeken en bedenken kan soms nog best lastig zijn. Maar daar help ik je graag bij! Eerst is het handig om te bedenken wat voor soort foto’s je wilt. Wil je foto’s met een zwarte achtergrond? Dan kan dat eigenlijk altijd op stal zelf. Hiervoor heb je een grote schuurdeur opening nodig. Wil je foto’s in de natuur of actie foto’s? Dan zal je een mooie ruime omgeving nodig hebben, bijvoorbeeld een mooi natuurgebied. Of wil je graag rijfoto’s? Dan kan dat vaak op stal. Mijn voorkeur gaat uit naar een buitenbak, ivm het licht. Maar rijfoto’s kan natuurlijk ook in de natuur. Kom je er niet uit? Stuur mij dan gerust een berichtje dan zoek ik een aantal voorbeeld locaties voor je uit. 

Wat voor kleding moet ik aan?

Bij blackfoto’s graag niet iets wat zwart is, omdat dit vervaagt in de achtergrond. Graag geen drukke printjes. Verder maakt het mij niet uit, trek iets aan waar jij je comfortabel in voelt.

Heb je ook cadeaubonnen?

Ja zeker! Met een cadeaubon kan je iemand een fotoreportage (of een deel van de fotoreportage) cadeau doen. De cadeaubon begint bij een minimale waarde van 15 euro. Je kan mij een berichtje sturen via Whattsapp, Messenger of via de mail mocht je interesse hebben.

Mag ik jouw paard op de gevoelige plaat vast leggen? Wacht niet langer en boek jouw fotoreportage